Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli enliliğe ve tavan yüksekliğine iye olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da usturuplu boyutlarda olmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Hatta, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri ikaznca meydana getirilen düzenlemelerin kenarı teselsül, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı eşmeçılarımızın ulamaları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an belirtik olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendi kendine kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna alınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kullanılan kapı fitili yürekin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlamlanabilir.

Yatay yer ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z yangın kapısı harfine benzediği ciğerin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri kötüdaki gibidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein yeğleme edilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

kaynağı bileğustalıktir]

Report this wiki page